Excite

Film van Justin Bieber verslaat Michael Jackson

Zes weken geleden is de film Never Say Never van Justin Bieber uitgekomen in de Verenigde Staten. En de film doet het ontzettend goed: de opbrengst is hoger dan de film van Michael Jackson This is it, die in 2009 verscheen. De film heeft maar liefst 72,2 miljoen dollar opgeleverd en dat is ruim een ton meer dan de film van Michael Jackson.

Justin Bieber is erg verheugd met dit nieuws. Hij bedankt zijn fans via zijn Twitterpagina, maar geeft ook aan dat Michael Jackson altijd de koning van de pop zal zijn en dat hij niet kan tippen aan deze artiest. De hoge verkoopcijfers kwamen enigszins onverwachts, concertregistraties leveren doorgaans toch echt een stuk minder op.

Het is overigens niet gebleven bij die 72,2 miljoen dollar. Dit is slechts de cijfers van Amerika. De film is in veel landen te zien. In Nederland is het mogelijk vanaf 31 maart de film in de bioscopen te bekijken. De filmproducenten verwachten dat er in het buitenland nog eens 20 miljoen dollar wordt gevangen.

Justin Bieber is een echt tieneridool. Veel tieners zijn dol op hem, omdat hij dezelfde leeftijd heeft en daardoor liedjes heeft die het publiek aanspreekt. De zanger heeft het helemaal gemaakt en is vreselijk populair over de hele wereld.

Afbeelding: Flickr account kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020