Excite

Filmsterren als Disneyfiguren

Een nieuwe reclamecampagne van Disney laat bekende filmsterren van een hele andere kant zien. Samen met fotografe Annie Leibovitz toverde Disney sterren als Queen Latifah, Alec Baldwin en Penelope Cruz om in Disneyfiguren!

De reclamecampagne is bedoeld om mensen naar de Amerikaanse Disney pretparken te krijgen en heet ‘Let the Memories Begin’. Op de posters voor de pretparken is Queen Latifah te zien als de zeeheks Ursula uit ‘De Kleine Zeemeermin’, inclusief tentakels en boosaardige blik.

Ook Alec Baldwin en actrice Olivia Wilde, bekend van de hitserie House, mogen zich uitleven in een boosaardig onderonsje. Met Baldwin als de geest in de spiegel en Wilde als de boosaardige koningin spelen zij een scene uit ‘Sneeuwwitje’ na.

De foto die Leibovitz van Jeff Bridges en Penelope Cruz heeft gemaakt is dan weer een stuk lieftalliger. Als ‘Belle en het Beest’ dansen zij romantisch door het bos. Uiteraard mag Bridges de rol van getransformeerde prins spelen, want met een masker op is hij moeilijk te herkennen.

Annie Leibowitz is een bekende Amerikaanse fotografe die al veel memorabele foto’s heeft gemaakt. Zo kent bijna iedereen wel het beeld van John Lennon die zijn geliefde Yoko Ono inning omhelst, genomen op de dag dat Lennon werd doodgeschoten. De foto’s die Leibowitz voor Disney maakte zijn hier te vinden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jingdianmeinv

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019