Excite

Fittie tussen Armstrong en Hinault

Lance Armstrong is weer veelvuldig in het nieuws. De Amerikaanse wielrenner heeft zijn comeback aangekondigd en al weer wat wedstrijdjes gereden. Maar de grote test is natuurlijk de Tour de France. Zou Armstrong er in slagen weer in de kop mee te rijden? Of gaat ploeggenoot Contador hem volledig baas maken? Dat zijn twijfels waar ook Armstrong mee zit, want het blijft een mens. Alleen had hij wellicht die twijfels niet moeten delen met de rest van de wereld.

Bernard Hinault, zelf vijfvoudig winnaar van de Tour de France, noemde Armstrong een mietje. Niet letterlijk in die woorden, maar hij vroeg zich hardop af of Lance Armstrong wellicht bang was voor Frankrijk. Hij riep hem op vooral thuis te blijven en hoopte dat Armstrong van Contador vooral het achterwerk zag tijdens de Tour. Uiteraard was Armstrong niet echt te spreken over het ongevraagde commentaar van Hinault.

Wat een rukker. Dat Twitterde Armstrong het grote boze internet op. Met als resultaat een fittie tussen de Amerikaan en Hinault. Hinault een rukker noemen is natuurlijk geen kattenpis. Maar goed, Armstrong is kniftig over de opmerkingen van Hinault en laat dat digitaal merken. Overigens wist hij er aan toe te voegen dat Hinault heeft bewezen dat vijf tourzeges je geen verstandig mens maken. Flinke tik onder de gordel in de balzak, heet dat. Het wachten is op Hinault, die waarschijnlijk zal reageren via een notitie op de Facebook-pagina van Armstrong.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020