Excite

Flinke boete voor snelheidsduivel Kingston

Sean Kingston lijkt geen fysieke problemen over te houden aan zijn jetski-ongeluk van vorige week, maar toch wacht hem een onaangename verrassing als hij uit het ziekenhuis wordt ontslagen. De Amerikaanse rapper krijgt namelijk een flinke boete, omdat hij de openbare rust heeft verstoord.

Dit weet TMZ zondag te melden. De omgeving waar Kingston met zijn jetski doorheen racete, blijkt een speciaal natuurgebied waar zoogdieren in alle rust mogen leven en zich kunnen voortplanten. Door zijn onverantwoordelijke vaargedrag heeft Kingston deze rust ruw verstoord, zo meent de lokale politie. De boete kan oplopen tot 32.500 dollar, ongeveer 22.000 euro.

Kingston knalde vorige week in volle vaart op een brug, waarbij hijzelf en een vrouwelijke medepassagier flinke verwondingen opliepen. Een toevallige voorbijganger haalde de twee uit het water en alarmeerde de hulpdiensten.

In het ziekenhuis bleek Kingston onder meer zijn kaak te hebben gebroken en bovendien water in zijn longen te hebben. De rapper werd direct geopereerd en moet de komende weken rust houden. Zijn artsen verwachten dat hij volledig zal herstellen.

Kingston ligt momenteel in het Jackson Memorial Hospital in Florida en moet daar waarschijnlijk nog zes weken blijven. En daarna mag de Amerikaanse rapper, bekend van het nummer Beautiful Girls, flink wat dollars uit zijn binnenzak toveren om ook de politie van zijn lijf te houden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker SunriseOn7

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020