Excite

Floortje Dessing naar BNN

De bekende presentatrice Floortje Dessing gaat naar BNN. Het programma waar ze eerder mee werkte, Drie op reis van omroep Llink, gaat met haar mee naar BNN. Drie op reis zal voortaan gemaakt worden door BNN en Llink samen. Dit werd vandaag bekend gemaakt door de jongerenoproep BNN.

Floortje Dessing was eerder ontslagen bij Llink, omdat er geen geld genoeg was. Ze zegt over haar overstap: ‘Ik ben heel blij met mijn overstap naar BNN. Ik vind het een leuke club waar ze altijd veel aan reisprogrammering hebben gedaan. Dat we dat nu samen gaan doen vind ik geweldig. Niet alleen omdat 3 op Reis daarmee gered is, maar ook omdat het klikt tussen mij en BNN. Daarnaast ben ik blij dat LLink nog steeds inhoudelijk betrokken blijft bij het programma. Het beste van twee werelden, denk ik.’

Het derde seizoen van Drie op reis zal vanaf zondag 13 september te zien zijn bij BNN. Het is nog onbekend wie er naast Floortje Dessing in het programma te zien zijn.

Floortje Dessing heeft al veel van de wereld gezien dankzij haar vele reisprogramma’s. Ze heeft veel exotische plekken gezien. Ook zijn er enkele boeken van haar verschenen, waarin ze allerlei reistips geeft.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020