Excite

Foo Fighters hebben een nieuw album en een boel kinderen

De populaire rockband The Foo Fighters is druk doende hun nieuwe album Wasting Light te promoten, dat vandaag in Amerika uitkomt. Het album krijgt goede recensies en lijkt een regelrechte verkoophit voor het vijftal te worden. Dat de media een vertekend beeld hebben van de rocksterren bleek gisteren tijdens een optreden in het populaire televisieprogramma The Daily Show.

Het nieuwe album is de zevende langspeelplaat dat The Foo Fighters uitbrengen, sinds ex-Nirvana drummer Dave Grohl de band in 1994 oprichtte. Sinds 1994 is er wel het één en ander veranderd in het leven van de rockers, onthulde presentator van The Daily Show Jon Stewart gisteren.

"Ik ken je al een hele tijd en je bent al heel lang een rockster," zei de komiek tegen Grohl. "Maar gozer, niet om je imago een optater te verkopen, het lijkt hier achter de schermen wel een peuterspeelzaal. Het lijkt net alsof jullie met zijn allen 28 kinderen hebben gekregen."

Volgens Grohl klopt het inderdaad: alle bandleden hebben inmiddels kinderen. Desalniettemin zijn het wel echte rockkinderen geworden. "We kunnen ze niet alleen laten. Die kids kunnen een kleedkamer in een puinzoon veranderen. Van Halen zou jaloers zijn."

Bekijk hieronder een interview met de vijf rockers.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018