Excite

Foto kapot geslagen Rihanna gaat het internet over

De tatoeage op haar linkerschouder bewijst dat de mishandelde vrouw op de foto inderdaad Rihanna is. Sinds vandaag is de foto op het internet verschenen. Een tijd geleden sloeg haar ex-vriend en populaire zanger Chris Brown de zangeres tot pulp. Op de foto is goed te zien hoeveel verwondingen Chris Brown aan het gezicht van Rihanna toebracht. De foto is gemaakt vlak nadat de politie Rihanna kwam ontzetten.

De politie lekte de foto naar TMZ

Diezelfde politie is niet blij met het lekken van de foto. In principe moeten zulke foto's netjes achter slot en grendel blijven op het politiebureau. Dit om emotionele schade aan de toch al gehavende Rihanna te voorkomen. Iemand in het politiebureau van Los Angeles heeft echter de foto openbaar gemaakt. de Amerikaanse showbusiness-site TMZ publiceerde de foto als eerste. Een boete en ontslag volgen als een speciale onderzoekscommissie er achter komt wie de foto gelekt heeft.

Hele goede marketingstunt van Rihanna

Marketing-technisch was de mishandeling een gouden greep voor Rihanna. De verkoop van haar album steeg aanzienlijk toen het nieuws bekend werd dat de zangeres was afgetuigd door Chris Brown. Chris Brown zelf kan de komende tijd vooral de binnenkant van een cel tegemoet zien. Zo zie je maar, wie het laatst lacht, lacht het best...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021