Excite

8 beroemdheden met een handicap

Beroemdheden zien er vaak prachtig uit. Maar er zijn ook beroemdheden met een handicap, die ze vaak proberen te verberen. Neem bijvoorbeeld Denzel Washington. Die heeft een verbogen vinger. Het gevolg van een basketballspelletje toen hij nog een kind was.

Foto's: Youtube.com

Taye Diggs is geboren met 12 vingers. De extra vingers heeft hij echter laten verwijderen voor hij succes kreeg.

Foto's: Youtube.com

Megan Fox is prachtig, maar heeft wel platte duimen. Ze zijn korter en hebben een bredere nagel dan je zou verwachten bij een vrouw.

Foto's: Youtube.com

Misschien was je jaloers op de aandacht die Harry Styles krijgt, maar wist je dat hij 4 tepels heeft? We zien hem dus niet vaak zonder shirt.

Foto's: Youtube.com

Ook Lily Allen heeft extra tepels. Maar zij heeft er 'slechts' drie.

Foto's: Youtube.com

Seal heeft de littekens op zijn gezicht te danken aan een ziekte die hij als kind kreeg. Eerst werd hij er echt depressief van, maar nu vindt hij ze prachtig en zou hij ze zelf niet anders willen maken.

Foto's: Youtube.com

Karolina Kurkova heeft geen navel. Het supermodel is als kind geopereerd. Voor foto's wordt er vaak een digitale navel geplaatst.

Foto's: Youtube.com

Ocean’s Eleven ster Andy Garcia is geboren als Siamese tweeling. Zijn wederhelft - geen volledig kind - is al toen hij een kind was verwijderd en hij weet er niets meer van.

Foto's: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019