Excite

8 ergste seriemoordenaars ter wereld

Dr. Harold Fredrick Shipman was verantwoordelijk voor tenminste 250 moorden. Deze Engelse dokter injecteerde zijn patiënten met een dodelijke dosis diamorfine, veranderde hun testamenten en profiteerde zo van grote erfenissen. Hij hing zichzelf in januari 2004 op.

Foto: Twitter

150 meisjes verkracht en vermoord, doodgesneden mete en machete in Colombia en Ecuador. Dit zijn de cijfers van Daniel Camargo Barbosa, een Colombiaanse seriemoordenaar. Hij kreeg 16 jaar gevangenisstraf, de maximumstraf die in Colombia gegeven wordt.

Photo: Twitter

Pedro Rodrigues Filho werd veroordeeld voor het vermoorden van 71 mensen. Hij moest 128 jaar de gevangenis in. Zijn straf werd opgehoogd tot 400 jaar omdat hij ook in de gevangenis nog mensen vermoordde.

Foto: Twitter

Gary Ridgway is een seriemoordenaar die in de jaren '80 en '90 meer dan 70 moorden gepleegd heeft. Hij vermeed de doodstraf door de misdaden te bekennen en de politie te helpen bij het vinden van de lichamen van slachtoffers.

Foto: Twitter

Pedro Alonso Lopez is een Colombiaanse verkrachter en seriemoordenaar. Hij werd beschuldigd van en veroordeeld voor het vermoorden en verkrachten van meer dan 300 meisjes in Peru. Hij kreeg levenslang.

Foto: Twitter

Een andere bekende seriemoordenaar en verkrachter is Ted Bundy. Hij benaderde zijn slachtoffers vaak op een openbare plek en lokte ze dan mee naar een afgelegen plekje, waar hij ze verkrachtte en vermoordde. Hij heeft tenminste 12 vrouwen onthoofd en hun hoofden bewaard als trofee. Hij kreeg de doodstraf en werd in 1989 op de stoel gezet.

Foto: Twitter

John Wayne Gacy was in de periode van 1972 tot 1978 in Chicago verantwoordelijk voor het aanvallen en vermoorden van 33 jonge jongens. Hij lokte ze naar zijn huis en wurgde ze. Hij kreeg de doodstraf en werd uiteindelijk in mei 1994 gedood door middel van een injectie.

Foto: Twitter

Peter William Suttfcliffe is een Britse seriemoordenaars die zich vooral bezig hield met prostituees. Hij stond bekend als de Yorkshire Ripper. In 1981 werd hij veroordeeld voor de moord op 33 vrouwen. Hij kreeg levenslang, zonder kans op vervroegde vrijlating.

Foto: Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021