Excite

8 manieren waarop honden laten zien dat ze van je houden

In Engeland wonen veel hondenliefhebbers en dat komt vooral omdat honden daar zo lief zijn. Honden maken deel uit van het gezin. Het zijn soort kinderen, omdat we dingen voor ze kopen, met ze spelen en ze echte liefde tonen. Maar hoe laten honden zien dat ze dat waarderen?

Foto's: Youtube.com

Spelend vechten is één van de leukste dingen die een hond kan doen. Ook laten ze zo zien dat ze om je geven. Door spelend met je te vechten, behandelen ze je als een lid van hun groep. Honden spelen zo namelijk. Soms doen ze dit op de meest ongelukkige momenten, maar het is wel belangrijk dat eigenaars zich realiseren dat het een positieve vorm van aandacht is.

Foto's: Youtube.com

Met je slapen is een andere manier waarop honden laten zien dat ze om je geven. Samen kruipen voor warmte is iets dat honden in het wild doen. Ze voelen ze daardoor veilig. Als je hond dit met je wil doen, dan voelt hij of zij zich veilig bij je en wil de hond dat graag laten zien.

Foto's: Youtube.com

Als je hond op je springt, dan is hij blij je te zien. Als hij hetzelfde doet bij je gasten, dan vindt hij hen ook leuk. Dit is een van de meest natuurlijke manieren voor honden om te laten zien dat ze om je geven.

Foto's: Youtube.com

Kwispelen is natuurlijk één van de meest duidelijke manieren om duidelijk te maken dat een hond blij is. Het laat zien dat hij blij is en graag wil spelen.

Foto's: Youtube.com

Komt de hond na het eten direct naar jou toe voor een knuffel of een aai? Dan houdt hij het meest van jou.

Foto's: Youtube.com

Je moet eerst van de hond houden. Als je niet van de hond houdt, dan houdt hij niet van jou. Dat is het leuke aan honden. Ze geven graag, maar je moet ze ook goed behandelen.

Foto's: Youtube.com

Houdt je hond van jou? We horen er graag meer over!

Foto's: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020