Excite

8 vreemde dieren die in 2015 ontdekt werden

Niemand heeft het Monster van Loch Ness nog gezien, hier te zien in een computerafbeelding, maar in 2015 werd hij toch wel heel vaak gespot.

<

Foto's: Youtube.com

Volgens de meldingen is dit 'monster' tot 8 voet lang, hoewel het op deze foto helemaal niet zo groot lijkt. Of de verhalen overdreven zijn of we kijken naar een jonger exemplaar blijft nog even onduidelijk.

Foto's: Youtube.com

Het Panama-wezen, zoals het ook wel genoemd wordt, lijkt in deze zwartwitfoto helemaal niet zo overtuigend. Er is geen bewijs van het bestaan ervan, maar dat heeft mensen er in 2015 niet van weerhouden te zeggen dat ze het gezien hebben. Dit zou een kruising zijn tussen een mens en een persoon. Wij geloven er niet zo in.

Foto's: Youtube.com

Dit onbekende wezen werd in het Amazone-gebied gevonden. Het lijkt op een soort aap, maar is nog niet als zodanig geïdentificeerd.

Foto's: Youtube.com

Het Montauk Monster spoelde aan in New York. Deze werd ontdekt door 4 surfers die er foto's van maakten en ze online hebben gezet. De media zat er direct bovenop, maar niemand anders heeft de foto's kunnen maken en de dieren kunnen onderzoeken. Er gaan geruchten dat een onderzoekscentrum voor dieren in de buurt deze vreemde wezens zou hebben 'gemaakt', maar dat is niet bevestigd (of ontkend).

Foto's: Youtube.com

Dit vreemde monster wordt ook wel de Aziatische verschrikkelijke sneeuwman genoemd. Hij werd in China ontdekt. Het kale zoogdier werd voor het eerst gezien in 2010. De mannen die het toen zagen, zeiden dat het leek op een beer met de staart van een kangoeroe.

Foto's: Youtube.com

De Chupacabra is een lelijk beest, toch? De "Bigfoot van Zuid-Amerika', zoals hij ook wel genoemd wordt, zou tot 8 voet lang worden. Hij is blijkbaar gespot in Texas en Puerto Rico. De naam betekent 'geitenzuiger', dus het is wel duidelijk wat mensen hem hebben zien doen.

Foto's: Youtube.com

Deze mensachtige vorm die in Chili gevonden is, is bijna ongeloofwaardig. Hij is slechts 7,2 centimeter groot. Iets dat makkelijk zelfgemaakt kan zijn, maar de familie die het gevonden hebben, zeggen dat het nog 8 dagen leefde bij hen. Waarom ze het zolang voor zichzelf hebben gehouden en geen melding hebben gemaakt blijft onduidelijk.

Foto: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019