Excite

De beroerdste celeb-scheidingen ooit

Er is niets beter dan een goede knaller tussen een gouden Hollywood-koppel of een aantal van de beste zangers en zangeressen ter wereld. De verschrikkelijkste celeb-scheidingen hebben gezorgd voor de krachtigste mediastormen.

Katie Holmes en Tom Cruise waren altijd al een beetje verdacht als stelletje. De acteur die altijd jong lijkt te blijven, sprong op en neer op de bank bij Oprah Winfrey en vertelde hoe verliefd hij was op Katie Holmes. Die was altijd wat kouder en dat bleek helemaal toen ze stiekem haar scheiding in New York regelde, in plaats van in de andere staten waar het stel een huis heeft.

Kim Basinger en Alec Baldwin's scheiding was nog niet het ergste. Het begon daarna, met de bezoekrechten van hun dochter. Voicemailberichten van Baldwin kwamen online en andere onsmakelijke handelingen zorgden ervoor dat de roddelbladen genoeg te vertellen hadden.

Paul McCartney en Heather Mills waren maar 4 jaar getrouwd. Toen ze scheidden, zei Heather Mills dat ze emotioneel en fysiek mishandeld was. Ze deed alles om Paul's naam door het slijk te halen. Uiteindelijk kreeg ze een schikking van 48 miljoen dollar. Niet gek voor 4 jaar werk.

Charlie Sheen en Denise Richards gingen na 3 jaar uit elkaar. Volgens Richards was Sheen niet trouw en verslaafd aan porno. Toen Sheen's boze e-mails en harde voicemails in de meida kwamen, was de liefde van het publiek voor deze bad boy snel over.

Khloe Kardashian en Lamar Odom vroegen na 4 jaar een scheiding aan. Volgens de juridische documenten kwam dit door onoverkomelijke verschillen, maar de media probeert nog steeds om meer informatie los te krijgen met betrekking tot deze scheiding.

Sean Penn en Madonna’s breuk wist ook de krantenkoppen te halen om de verkeerde redenen. Hun relatie was zo verknipt, dat de media ze de "poison Penns" noemde.

Nog een Kardashian, nog een verschrikkelijke scheiding. Het huwelijk van Kris Humphries en Kim Kardashian duurde echter slechts 72 dagen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021