Excite

De stijlvolste mannen van 2015

De lijst met de best geklede mannen van 2015 draait helemaal om mannen met een unieke en onderscheidende stijl. Van mooie, dure pakken tot verwassen spijkerbroeken: zij zien er goed uit in alles, omdat ze alles vol zelfvertrouwen dragen.

Foto: Twitter

David Gandy staat niet alleen bekend als model voor Dolce & Gabbana, maar ook vanwege zijn persoonlijke stijl. Hij heeft zijn eigen blog en is door de British Fashion Council aangesteld als vertegenwoordiger van de modebranche. GQ noemt hem een 'legende in zijn eigen ondergoed'.

Foto: Twitter

Nick Grimshaw is overal ter wereld bekend vanwege zijn persoonlijke en unieke stijl. Hij houdt van rock met gescheurde spijkerbroeken, jassen op knielengte en luipaardprints.

Foto: Twitter

Benedict Cumberbatch is waarschijnlijk het meest bekend vanwege zijn rol als Sherlock Holmes. Hij draagt zijn sjaal meestal.

Foto: Twitter

Prins Charles stond in 2015 in de lijst van GQ met de meest stijlvolle mannen van het jaar. Hij is fervent liefhebber van Britse wol.

Foto: Twitter

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan vinden we acteur Brad Pitt, die altijd weer op de lijst terecht komt.

Foto: Twitter

En dan hebben we rapper Jay Z ook nog. Of hij nu in een pak loopt of in zijn korte broek: hij is altijd een mode-icoon.

Foto: Twitter

Wie ook niet op deze lijst mag ontbreken is Pharell Williams, de 'koning van de hoeden'. Hij heeft een origineel gevoel voor stijl.

Foto: Twitter

Er staat ook een jonge man op de lijst. Het valt niet te ontkennen dat Jaden Smith een authentiek gevoel voor mode en stijl heeft.

Foto: Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020