Excite

Deze celebs gingen uit hun plaat op Twitter

Beroemdheden hebben nogal eens wat problemen met andere beroemdheden. Wat dan begint als een scheldpartij, mondt uit in een dikke vete.

Foto: Getty Images

Een van de meest bekende vetes is die tussen Amanda Bynes en Rihanna. In mei noemde Amanda Rihanna en Chrissy Teigen van Sports Illustrated 'lelijk'. Amanda suggereerde dat Chris Brown Rihanna had mishandeld omdat ze niet mooi genoeg was. Bynes heeft in het verleden psychische problemen gehad.

Foto: Getty Images

De Britse GQ kwam onder vuur te liggen van One Direction-fans, toen ze in 2015 via een kop suggereerden dat "He's up all night to get licky." Fans bleven maar tweets versturen, tot de servers van het blad bijna crashten.

Foto: Getty Images

Chris Brown deactiveerde ooit zijn Twitter-account. Nu is hij er weer en fans kunnen het verhaal tussen hem en Rihanna volgen. Rihanna stuurde een bericht met: 'Als ik al mijn vriendinnen voor je laat vallen en het werkt niet, dan ben je me een aantal vriendinnen schuldig'. Brown zei toen: 'Ze is niet van mij als ze van iedereen is.'

Foto: Getty Images

Beroemdheden twitteren alles, vooral als ze het net uit hebben gemaakt met hun geliefde. Neem bijvoorbeeld de breuk tussen Rob Kardashian en Rita Ora. Rob gaf op Twitter aan dat Rita hem bedrogen had met tenminste 20 mannen. Rita zei hier weinig op, behalve: 'Rob's p** deed het niet, ik moest het toch ergens halen.' Die tweet verdween weer heel snel.

Foto: Getty Images

Kanye West staat ook nogal bekend om zijn heftige tweets. Een voorbeeld van zijn vermakelijke uitspraken: "Ik haat overhemden met capuchons. Ik haat capuchons met sportjassen. Ik haat sportjassen metoverhemden, spijkerbroek en nette schoenen." En: "Ik haat khaki trench coats met legerbroeken. Ik haat die grote sjaals met strepen. Ik haat lange bakkebaarden die een soort RnB-baard vormen."

Foto: Getty Images

Charlie Sheen komt wel op voor zijn dochter. Toen die wat problemen had op school, stimuleerde hij zijn volgers via twitter om een "rot ei, een rol toiletpapier of wat hondenpoep" mee te brengen.

Foto: Getty Images

Er is niets zo erg dan een bedrogen vrouw. Pornoster Karrine Steffans speelde de rol van zo'n vrouw. Ze kleineerde haar ex-man in een tirade van vernederende tweets, die gingen over zijn gebrek aan geld, zijn kleren en nog veel meer. "Ik ben het zat om te doen of ik je stomme dromen steun. Ik ben het zat om te doen alsof je p** niet de kleinste is die ik ooit heb gezien. Want dat is het. Ik ben het zat om te doen alsof je favoriete rapper het niet verknalde op vrijdag."

Foto: Getty Images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020