Excite

Grappige verschillen tussen mannen en vrouwen

Mannen en vrouwen denken niet hetzelfde en reageren al helemaal niet hetzelfde op een bepaalde situatie.

Foto - YouTube

Beiden verwerken ze emoties anders. Vrouwen voelen de impact van een scheiding direct en gaan daarna door met hun levens. Voor mannen lijkt het niet uit te maken, tot misschien een paar weken later, als ze zich realiseren dat ze net gedumpt zijn.

Foto - YouTube

Onderzoeken laten zien dat vrouwen vrij goed zijn in taalprocessen, met name als puber. Dit is waarschijnlijk de verklaring voor het feit dat vrouwen nogal van roddelen houden.

Foto - YouTube

Als het gaat om inpakken voor een reisje, zal de vrouw vooruit plannen en een lijst maken, zeker als ze ook moet pakken voor kinderen en andere gezinsleden. Een man doet het op de dag van vertrek en gooit gewoon wat dingen in de koffer.

Foto - YouTube

Het kost vrouwen ontzettend lang om zich klaar te maken voor iets, of het nu een date is of voor het werk. Mannen zijn daarentegen veel sneller en minder moeilijk.

Foto - YouTube

Een vrouw heeft tenminste een half uur nodig om te douchen, maar een man kan in 10 minuten klaar zijn.

Foto - YouTube

Mannen doen wat ze moeten doen in het toilet, of ergens anders, als dat makkelijker is. Vrouwen gaan met andere vrouwen of vrienden naar de wc.

Foto - YouTube

Mannen zijn dol op rommel, terwijl vrouwen juist alles willen organiseren en schoonmaken.

Foto - YouTube

Vrouwen hebben één regel als het gaat om slank blijven: elke dag als een vogel eten. Mannen hebben meer tijd nodig en gaan dan naar de sportschool, eten eiwitrijk, enzovoorts.

Foto - YouTube

Heb jij wel eens het verschil gezien tussen een man en een vrouw bij de kapper? Bij mannen kost het veel minder, terwijl vrouwen eruit zien alsof er niets gebeurd is en daar een fortuin voor betalen.

Foto - YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021