Excite

Hoeveel wegen de sterren echt?

Mila Kunis woog slechts 43 kilo toen ze zich voorbereidde voor haar rol als ballerina. Nu weegt ze 52 kilo, een veel gezonder gewicht. Ze ziet er nu ook beter uit.

Foto: Getty Images

Ben je fan van Adele? De relatief lange zangeres is door de Duitse ontwerper Karl Lagerfeld "te dik" genoemd, ook al ontkent hij dat heftig. Hij zegt: "Ik heb nooit gezegd dat ze te dik is, alleen een beetje rond. Maar dat is niet dik. Maar voor zo'n prachtig meisje denk ik dat de boodschap niet heel gek was, nadat ze 8 kilo afgevallen is. Adele weegt 89 kilo.

Foto: Getty Images

Ex-Gossip girl Blake Lively weegt een jaloersmakende 59 kilo. De lange ster is in vorm en lijkt niet te sporten. Ze zegt dat ze haar ideale gewicht te danken heeft aan een goede stofwisseling en haar jeugd.

Foto: Getty Images

Lady Gaga is amper 1.55 en weegt 48 kilo.

Foto: Getty Images

Zangeres Taylor Swift weegt ongeveer 55 kilo. Ze is ongeveer 1.78 lang. Ze blijft op gewicht door hard te lopen en te sporten.

Foto: Getty Images

Angelina Jolie is 1.73 lang en weegt zo'n 59 kilo. Ze is altijd dun geweest en blijft op gewicht door te letten op wat ze eet. Ze is ook begonnen met kickboxen ter voorbereiding op haar filmrollen.

Foto: Getty Images

Kim Kardashian is slechts 1.58 en met die lengte is het moeilijk om weg te komen met extra kilo's. Voor haar zwangerschap woog ze 53 kilo.

Foto: Getty Images

Mary-Kate Olsen weegt 43 kilo bij een lengte van 1.58. Ze is dun en één van de beroemdheden die heeft aangegeven een eetstoornis te hebben.

Foto: Getty Images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019