Excite

's Werelds beste hybride dieren

Wat krijg je als je een kameel met een lama kruist? Een kama! Het idee van een enorme mannelijke kameel die paart met een kleine vrouwelijke lama klinkt gevaarlijk, dus deze jongens zijn door middel van kunstmatige inseminatie gemaakt.

Foto's: pinterest

De Gaap is een combinatie tussen een geit en een schaap. Er zit een chromosomaal verschil tussen deze twee soorten en dat betekent dat de meeste Gapen dood geboren worden.

Foto's: tumblr

Deze combinatie tussen een ijsbeer en grizzly beer is dankzij de migratie van ijsberen op natuurlijke wijze voorgekomen. Deze hebben ze de 'Grolar Beer' genoemd.

Foto's: tumblr

Als een mannelijk luipaard met een vrouwelijk leeuwtje paart, krijg je een luileeuw. Niet de meest inspirerende naam, maar "leeuwpaard" werkte mogelijk niet voor de jongens die mee hebben geholpen bij de creatie van dit ras.

Foto's: Bear Creek Exotic Wildlife Sanctuary

Zet een pekingeend en Muscovy-eend samen en je krijgt een Mulard. En net als met veel andere hybride soorten, kunnen deze geen nakomelingen krijgen.

Foto's: Wikimedia Commons

De Tigon is een combinatie van een tijger en een leeuw. En net als de andere hybride broertjes, hebben deze jongens behoorlijk wat gezondheidsproblemen gedurende hun korte leventjes.

Foto's: pinterest

Laat een zebra met een ezel paren en je krijgt een Zonkey. En hoewel mensen ze bewust fokken, komen ze ook natuurlijk in het wild voor op plekken waar zebra's en ezels dicht bij elkaar leven.

Foto's: tumblr

Ons laatste hybride dier is een Zony. Het is een combinatie van een zebra en een pony. Bij het fokken met Shetlandpony's werd de naam naar 'Zetlanders' veranderd.

Foto's: tumblr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019