Excite

Fotograaf noemt Madonna een leugenares

Madonna is van haar paard gevallen en heeft daarbij lichte verwondingen opgelopen. Nooit leuk natuurlijk. Omdat Madonna zich klaarblijkelijk schaamt dat ze van een paard af dondert, heeft ze een fotograaf de schuld gegeven. Een paparazzi zou uit de bosjes zijn gesprongen en haar paard aan het schrikken hebben gemaakt.

Thomas Hinton, plaatjesmaker van beroep, noemt Madonna een leugenares. Zijn redenatie is dat als een fotograaf haar van het paard had laten vallen, er nu allang foto's zouden zijn van een verschrikte Madonna die een faceplant doet. Bovendien zou de politie dan op zoek zijn naar de fotograaf, want een paard laten schrikken op verboden terrein is een overtreding.

De over het paard getilde Madonna doet nu huilie huilie over de paparazzi, maar die waren naar alle waarschijnlijkheid dus niet in de buurt. Wel maakte Thomas Hinton voorafgaand aan het incident en na afloop bij de ambulance foto's die hij voor veel geld verkocht. Hinton kan dus ook gewoon jaloers zijn dat hij het niet was die Madonna van haar paard deed kegelen.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018