Excite

Foto's van supermodellen kijken kost man niet zijn baan

David Kiely is per ongeluk een hit geworden op het internet. De Australische bankier zat lekker op zijn gemak op werk naar foto's te kijken van Miranda Kerr. Dat is een supermodel en mannen kijken daar nu eenmaal graag naar. Ook op werk. Het probleem voor David Kiely is echter, dat er een televisiecamera op zijn beeldscherm gericht stond. En dat zijn bankfiliaal gebruikt werd om live op televisie uitleg te doen over iets financieels. Hetgeen betekende dat heel Australië live kon meegenieten van de foto's die David Kiely zat te bekijken op zijn computer.

Het gaat om de Maquarie Bank in Sydney. Dat was de plek waar David Kiely zat te staren naar Miranda Kerr. Halverwege de uitzending kijkt hij om en ziet hij tot zijn schrik dat hij op televisie is. Het fragment hebben wij uiteraard al een paar dagen online staan. En we zijn niet de enige. David Kiely bleek een ware hit op het internet. Zijn blunder wordt daardoor wereldwijd uitvergroot en dat is erg sneu voor de arme bankier. Zeker omdat het hem zijn baan kan kosten. Miranda Kerr zelf had ook met hem te doen.

Maar het geluk is aan de zijde van Kiely. Het supermodel Miranda Kell heeft namelijk haar steun uitgesproken. Zij liet weten dat ze hoopte dat Kiely zijn baan zou houden. Dat vond de bank uiteindelijk ook. De foto's waren geen porno en de daad was niet zwaar genoeg om ontslag te rechtvaardigen. Er zijn zelfs mensen die beweren dat David Kiely een mail heeft gekregen van een medewerker, die wist dat Kiely de foto's zou openen terwijl hij op live televisie was. In dat geval is Kiely het slachtoffer geworden van een flauwe grap met wereldwijde consequenties.

Afbeelding: Screenshot

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020