Excite

Frank Rijkaard trouwt met nanny

Frank Rijkaard gaat donderdag trouwen met zijn voormalige kindermeisje. Voor zijn ex-vrouw Monique is dit wellicht een schrale troost: zij werd na 19 jaar aan de kant gezet voor Stefanie Rucker, met wie Rijkaard inmiddels ook een kind heeft.

De twee willen elkaar tijdens een kleine bijeenkomst eeuwige trouw beloven. Het feest zal gevierd worden in Hotel Arena. De twee leerden elkaar kennen toen Stefanie aan werd genomen om op Mitchell te passen, het zoontje van Monique en Frank. Na drie jaar bleek dat de twee een relatie hadden. Voor Monique was dit een harde klap, zij had Stefanie al die tijd gezien als vriendin en als vertrouwenspersoon. Dat die ‘vriendin’ nu zwanger bleek te zijn van haar man, kwam voor haar als een donderslag bij heldere hemel.

De scheiding kwam desondanks niet helemaal als verrassing: de twee hadden al langer problemen, maar probeerden hier toch wat aan te doen. Ook gingen er regelmatig geruchten dat Frank Monique zou bedriegen. Toen Monique hem voor de keuze stelde, weg uit Barcelona of scheiden, koos hij wél voor haar. Die keuze bleek echter niet meer te baten. Vorig jaar gingen de twee uit elkaar.

Rijkaard is op dit moment trainer bij Galatasaray. Hij heeft vier kinderen: zoontje Santi samen met Stefanie, een zoon en dochter met Monique en een dochter uit een eerder huwelijk.

Afbeelding: Flickr account epSos.de

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020