Excite

Frans Bauer populair met Bananasplit

Muzikale clown Frans Bauer heeft opnieuw een televisiehit gescoord. Frans Bauer treedt in de voetsporen van Ralph Inbar en presenteert sinds afgelopen weekend de klassieker Bananasplit. De eerste aflevering leverde ruim 3,1 miljoen kijkers op.

Vier van de tien Nederlanders kijken Frans Bauer

Frans Bauer en Bananasplit zijn blijkbaar een combinatie die een hoop Nederlanders aanspreekt. Het programma met de verborgen camera had een marktaandeel van 40,3 procent. Vier van de tien televisiekijkende Nederlanders had dus afgestemd op Bananasplit. Frans Bauer nam in de eerste aflevering Ali B op de korrel en ook Leontien van Moorsel in het ootje.

Bananasplit beter dan verwacht

Toen Ralph Inbar nog Bananasplit presenteerde, was het programma razendpopulair. Uiteindelijk zou Inbar, die inmiddels is overleden, 150 afleveringen maken voor de TROS. Gerard Baars, programmabaas bij de TROS, liet zich ontvallen dat hij hoopte met Frans Bauer aan het roer zo'n twee miljoen kijkers te trekken. De eerste van acht afleveringen Bananasplit presteerde dus boven verwachtingen. Nadeel is dat iedereen begint te vermoeden dat de hele muzikale carrière van Frans Bauer een grote verborgen camera grap is...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020