Excite

Fred Durst wil Amsterdam bekladden

Fred Durst, de leadzanger van Limp Bizkit, komt deze zomer met zijn band naar Nederland en hij wil tijdens het bezoek graffiti spuiten in Amsterdam. Dat zegt de Amerikaanse artiest in een interview met Nu.nl. Limp Bizkit zal op 7 juli te zien zijn in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

"In Amsterdam is het zo relaxt om een paar stukken op de muur te spuiten", zegt Durst. "Het maakt niet uit of je het op klaarlichte dag doet, er is toch niemand die er wat van zegt. Ik denk dat ik in juli ook maar weer wat ga zetten. Het liefst op een hoog gebouw, zodat iedereen het kan zien."

Tijdens de tour van 2009 had Limp Bizkit geen tijd voor een optreden in Nederland, maar Durst is blij dat er voor deze tour wel een show in Amsterdam op het programma staat. "De Heineken Music Hall is een fantastisch podium. Als we op tour zijn door Europa geven we de boeker altijd de kans om ons daar neer te zetten. Amsterdam voelt sowieso heel vertrouwd. Al heb ik dat inmiddels met wel meer Europese steden."

In 2009 kwam Limp Bizkit na een korte pauze weer bij elkaar. Durst vindt dat deze break een goede uitwerking heeft gehad op de onderlinge verhoudingen. "Sinds Limp Bizkit weer bij elkaar is, kunnen we het beter met elkaar vinden. We zijn hechter dan ooit en hebben veel meer respect voor elkaar dan vroeger."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021