Excite

Friends-film komt eraan!

Na het grote succes van de film van Sex and the City, komt ‘Friends’ nu ook met een eigen film. Courtney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc kruipen weer in hun oude rollen om samen een mooie film te maken.

Eerder leek een Friends-reünie uitgesloten; de meeste acteurs en actrices hoefden het niet meer voor het geld te doen en daarom gaven ze de voorkeur aan het stoppen op het hoogtepunt. Nu de film van Sex and the City zo’n succes is en zij ook een goed aanbod hebben gekregen, zijn ze toch overstag gegaan. De nieuwe film zal binnen anderhalf jaar op het grote scherm te zien zijn.

Zowel Jennifer Aniston als Courtney Cox hebben een eigen productiemaatschappij, waardoor zij nog dichter bij de film betrokken kunnen zijn. Dit zou met name voor Jennifer Aniston - die in de eerste instantie niet echt warm liep voor de film - een belangrijk pluspunt zijn geweest. Eerder zou een Friends-film steeds op de lange baan geschoven worden, omdat gedacht werd dat Jennifer inmiddels te beroemd was om haar rol van Rachel weer aan te nemen.

Overigens zal de omschakeling voor de acteurs niet enorm groot zijn; ze zijn zonder uitzondering actief gebleven in de entertainmentindustrie, hetzij met wisselend succes. Zo was Courtney Cox vorig seizoen nog op de buis te zien met haar serie Dirt, terwijl Jennifer Aniston in veel romantische komedies gespeeld heeft.

Nostalgisch geworden? Bekijk hier de beste momenten uit Friends!

Afbeelding: Flickr account culture.culte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021