Excite

Froukje de Both eenzaam door scheiding en ontslag

Het zit Froukje de Both niet mee. Na de breuk met haar verloofde Jeroen te Rehorst is ze nu ook haar baan als DJ bij Radio 538 kwijt. Per 1 september moet Froukje een andere tijdsbesteding gaan zoeken. De presentatrice baalt van het verlies van haar functie, die alles te maken zou hebben met een nieuwe programmering: “Ik ga het missen, het was zo leuk, het was elke vrijdag spelen met de boys bij 538.” Volgens De Both heeft het besluit te maken met een nieuwe dj, die in de nieuwe programmering elke avond een show voor zijn rekening neemt.

Eenzame dagen

Het afgelaste huwelijk van Froukje en Jeroen met te Rehorst zou vandaag hebben plaatsgevonden, maar inmiddels is de blondine alweer een tijdje samen met 538 collega Niek van der Bruggen. Toch is de blondine nog vaak eenzaam en voelt ze zich verdrietig. Aan het blad Fabulous Mama vertelt de Both: “Soms heb ik echt rotdagen. En ook dan probeer ik er toch maar wat van te maken. Make-upje erop en gaan! Zo ben ik gewoon!”

Onbezorgde jeugd voor dochter Emma

Samen met te Rehorst heeft Froukje een dochter van drie, Emma, die altijd op de eerste plaats komt. “Ik wil vooral Emma een zo leuke en onbezorgde mogelijke jeugd bieden. Maar ik wil ook dat ze straks de realiteit aankan. Je kunt een kind niet in een gehucht opvoeden en nooit de stad laten zien. Je moet laten zien wat er kan gebeuren in het leven.” Wat er is misgegaan tussen Froukje en Jeroen houdt de presentatrice nog altijd voor zich.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020