Excite

Froukje de Both is verloofd!

Froukje de Both zou binnenkort zo maar eens in het huwelijksbootje kunnen treden. Haar vriend Jeroen te Rehorst vroeg haar op eerste kerstdag ten huwelijk en de twee zijn inmiddels verloofd. Froukje heeft al enthousiast ‘ja’ gezegd op een huwelijk, maar heeft nog geen datum gepland.

De twee willen aan de ene kant graag trouwen, maar willen aan de andere kant ook even wachten tot hun dochtertje wat ouder is. Emma is op dit moment twee en des te ouder ze is, des te meer bewust kan ze het huwelijk van haar ouders meemaken. Froukje en Jeroen zijn al sinds 2007 samen.

In dat jaar kwam ze ook op tv met het programma ‘Wie wordt de man van Froukje?’ Uiteindelijk kwam er wel een winnaar uit de bus, maar daar kreeg Froukje geen relatie mee. Niet veel later viel ze voor de charmes van de 8 jaar jongere Jeroen, ook wel bekend als DJ Dekky.

Froukje is vooral bekend vanwege haar rol in Goudkust en Costa! Ook had ze diverse radioshows, die niet altijd even goed ontvangen werden. Tegenwoordig presenteert ze de voor- en nabeschouwing van RTL GP en het programma TV Makelaar. Ook neemt ze de presentatie op zich van de serie 10 jaar jonger in 10 dagen. In dit programma helpt ze uitgebluste koppels om hun leven weer op de rit te krijgen, door ze zowel lichamelijk als geestelijk een echte make-over te geven.

Afbeelding: Flickr account millicent_bystander

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020