Excite

Froukje de Both nieuwe presentator RTL Boulevard

Froukje de Both gaat deze zomer een aantal keer het showbizzprogramma RTL Boulevard presenteren als invaller. De presentatrice, bekend van TV Makelaar, zal vaste presentator van RTL Boulevard Winston Gerschtanowitz vervangen aan de desk als hij in juli op vakantie gaat.

Team RTL Boulevard

Het is niet duidelijk of de blonde presentatrice een vast onderdeel gaat uitmaken van het RTL Boulevard team, nu Humberto Tan is gestopt als vaste invaller van het programma. Wellicht geldt de kans als test voor een vaste (inval)plek aan de desk. “Wat er verder gaat gebeuren, weet ik ook niet precies. Misschien gaan ze even kijken hoe het bevalt,” zo vertelde de Froukje aan Radio 538. Vanaf eind juni is Humberto Tan niet meer te zien als presentator van RTL Boulevard.

Nieuwe presentatoren

Sinds Humberto afscheid heeft genomen van RTL Boulevard is RTL druk op zoek naar een goede vervanger. Behalve Froukje de Both schuiven nog meer nieuwe gezichten aan in het programma, waaronder radio-dj Gijs Staverman die het programma al eerder presenteerde. Andere namen zijn nog niet bekend gemaakt. “We hebben lijstje gemaakt met mensen. Het moet iemand zijn die past, die overwicht heeft,” zo vertelt Albert Verlinde op Radio 538. “Het kunnen ook externe mensen zijn. Ze kunnen acteren, uit de sportwereld komen, het kan van alles zijn. We willen een derde man of vrouw erbij. Screentests zijn volop gaande.”

Humberto te druk

Humberto maakte zijn beslissing om weg te gaan bekend in april van dit jaar. Hij kon naar eigen zeggen zijn functie als presentator bij het showbizzprogramma niet meer combineren met zijn andere werkzaamheden, zoals bij Eredivisie Live.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020