Excite

Gaat miljoenendeal aan Cheryl Cole voorbij?

Deze week werd bekend dat Cheryl Cole een miljoenendeal had gesloten om jurylid te worden bij de Amerikaanse X Factor. Het lijkt er nu echter op dat deze lucratieve deal mogelijk aan zich voorbij moet laten gaan, omdat ze misschien niet in aanmerking komt voor een visa. Cheryl heeft namelijk een wat minder charmant wapenfeit op haar strafblad: ze is veroordeeld voor mishandeling.

In 2003 viel de zangeres een toiletdame aan en sloeg haar een blauw oog. Daarvoor werd ze veroordeeld en moest ze een schadevergoeding betalen en een taakstraf van 120 uur uitzitten. Mogelijk staat deze veroordeling haar carrière in de VS nu in de weg. Ze mag het land in principe wel in, maar dat ze er ook mag werken is niet vanzelfsprekend.

Voor Cheryl zou dit een ware ramp zijn, want het jureren bij X Factor is slechts een deel van haar droom. Ze wil in de VS doorbreken bij het grote publiek en ook daar haar zangcarrière flink op de rails zetten. Cheryl was van plan om in de VS samen te gaan wonen met Derek Hough, de danser met wie ze al vaker gespot is. Of de twee alleen vrienden zijn of ook een relatie hebben, is niet helemaal duidelijk. De twee gingen in ieder geval wel samen op vakantie en ontmoetten elkaar regelmatig.

Afbeelding: Excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021