Excite

Gaat Tatjana samen met de Toppers zingen?

Toppers Jeroen van der Boom, Gerard Jolink, René Froger en Gordon zouden samen met Nederlands drie bekendste diva’s op gaan treden. Connie Breukhoven moest helaas afzeggen, waardoor een wel heel onwaarschijnlijke kandidaat in het vizier is gekomen: niemand minder dan Tatjana Simic!

Patricia Paay, Patty Brard en Connie Breukhoven zouden op 27, 28 en 29 mei samen met de Toppers optreden in de Amsterdam Arena. Connie moest helaas afzeggen vanwege privéproblemen. En daarmee komt een plaatsje vrij voor Tatjana. De blonde seksbom kan voor geen meter zingen, maar weet zich tot gesteund door bijna heel mannelijk Nederland.

"Tatjana zou inderdaad een heel goede vervangster zijn. Zij is immers ook een diva," aldus Paay in de Telegraaf. Overigens had Patty Brard er vorige maand nog niet zo’n zin in, maar volgens Paay was dit inmiddels volledig omgeslagen. "Overigens weet ik van Patty dat zij ook dolgraag wil. Dat heeft ze me zelf gezegd. Komt een droom wellicht toch nog uit."

De in Kroatië geboren Tatjana staat niet bepaald bekend om haar muzikale talent, al probeerde ze het met nummers als Baby Love en Baila Baila wel degelijk. Meer roem vergaarde ze met haar optreden in de komedieserie Flodder als dom blondje Kees. Ook was de inmiddels 47-jarige Tatjana in totaal zestien keer de bewonderen in mannenblad Playboy.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020