Excite

Gaga: 'Een Harvard-diploma en een groot gereedschap'

Wie kans wil maken bij Lady Gaga moet goed opletten. De extravagante zangeres heeft namelijk bekend gemaakt welke kwaliteiten een man moet bezitten om bij haar in bed te belanden. Daaruit blijkt wel dat ze niet op zoek is naar een heel specifiek type.

Groot geslachtsdeel

"Het varieert van een grote penis tot een diploma van Harvard," aldus de 25-jarige Amerikaanse. Maar Gaga is niet alleen op zoek naar grote hersenen en geslachtsdelen. Ook passie en ambitie zijn van levensbelang in het totaalpakket van haar ideale man, weet telegraaf.nl. "Daarnaast vind ik het verleggen van de grenzen in de liefde en acceptatie belangrijk," zo zegt ze.

Even op een rijtje: je moet intelligent zijn, een grote penis hebben, vol passie en ambitie zitten en als het even kan moet je grensverleggend en accepterend zijn. Lady Gaga neemt dus geen genoegen met de eerste de beste man. Ondanks deze beschrijving waaraan Superman nauwelijks kan tippen, laat de zangeres wel weten twee zaken het allerbelangrijkst te vinden: een diploma van een beroemde universiteit en een flinke 'discostick'.

Last van bindingsangst

Ondanks haar specifieke wensen wat betreft een bedpartner, meldt Gaga ook dat ze wat last heeft van bindingsangst. "Ik kan bijvoorbeeld geen huis kopen, dat voelt als een soort huwelijk. Daar houd ik echt niet van. Daarom slaap ik vaak bij mijn ouders," zo zegt ze. De vraag is natuurlijk of mannen met een Harvard-diploma en gereedschap waar je u tegen zegt het wel zien zitten om bij Gaga tussen de lakens te kruipen als ze bij haar ouders slaapt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020