Excite

Gaga heeft alleen links tattoo's

Een optreden verzorgen in een jurk van vlees is geen enkel probleem voor Lady Gaga. Ook geeft ze grif toe dat ze erg van whisky houdt en een cocaïneprobleem te hebben gehad. Op het gebied van tattoo's heeft Gaga echter een hele nette kant. De rechterkant om precies te zijn.

Tijdens een bijeenkomst bij zoekbedrijf Google onthulde de 25-jarige zangeres alleen maar tattoo's aan de linkerkant van haar lichaam te hebben. De rechterkant houdt ze bewust vrij van inkt, speciaal omdat haar vader daarom heeft gevraagd. Volgens Gaga noemt paps die kant haar ‘Marilyn-Monroe kant.’ De zijde waar de tattoo's wel zitten noemt ze zelf de ‘Iggy Pop-kant.’

Gaga, in het dagelijks leven Stefani Germanotta, was op bezoek bij Google om via een livestream haar fans toe te spreken. Zo vertelde ze onder andere dat ze de videoclip bij haar volgende single, genaamd Judas, zelf zal gaan regisseren.

‘Het nummer gaat erover dat je je donkere kant moet eren om zo je goede kant te laten zien. En daarnaast is het gewoon leuk om op te dansen,’ aldus de shockzangeres. Ook zou de nieuwe clip vol zitten met verwijzingen naar de Bijbel.

Afbeelding: Flickr, gebruiker sofiabracho02

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019