Excite

Gaga viert wild verjaardagsfeestje

Lady Gaga is 25 geworden en dat moest gevierd worden. De extraverte zangeres vierde haar verjaardag met een bijzonder feest in een Mexicaans restaurant in Los Angeles.

Voor haar verjaardagsfeestje had ze een flink aantal sterren uitgenodigd, waaronder Fergie van de Black Eyed Peas, Kate Hudson, Jake Shears van de Scissor Sisters, Adam Lambert, Cindy Crawford en Cynthia Germanotta, haar eigen moeder. Op het feestje wist Lady Gaga de Jack Daniels goed weg te werken en riep ze iedereen op hetzelfde te doen.

De cadeautjes waren minstens zo bizar als de outfits die de zangeres meestal draagt. Een van de gasten gaf haar een groot geschapen mannelijke opblaaspop. Gaga trakteerde zelf nog op een erg tipsy versie van Born This Way. Op een bepaald moment werd ze zelfs nog uitvoerig betast door haar vriendje, Luc Carl.

Gaga had de volledige bar gehuurd, om er zeker van te zijn dat er geen ongenode gasten waren. Ook was de drankvoorraad weer helemaal aangevuld. Moeder Cynthia haalde tijdens het feestje nogal eens haar wenkbrauwen op en probeerde haar dochter meer dan eens in het gareel te krijgen. Dat bleek niet helemaal goed te gaan en moeder zou zelfs maar even weg hebben gekeken toen de cadeautjes uit werden gepakt. De volgende keer zal ze een uitnodiging voor haar dochters feestje ongetwijfeld afslaan.

Afbeelding: Flickr account glitterandunicorns

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020