Excite

Gary Barlow depressief na uiteenvallen Take That

Gary Barlow heeft het erg moeilijk gehad met het uiteenvallen van Take That, in de jaren '90. Zo moeilijk, dat hij in de jaren erna met een depressie kampte. "Ik was te dik en voelde me niet goed. Ik schaamde me voor wie ik was. Ik vond het vreselijk als mensen me herkenden," zei de zanger in een interview met Observer Magazine.

Mislukte solocarrière

In 1995 stapte Robbie Williams uit de boyband en nog geen jaar later zagen de overige vier heren het ook niet meer zitten. Zoals bekend had Robbie Williams binnen no-time een solocarrière op poten gezet waar je U tegen zegt, maar met Gary Barlow wilde het niet vlotten. Zijn solocarrière kwam helemaal niet van grond en dat leidde tot psychische problemen bij de Engelsman.

Gary Barlow vertelt in het interview dat hij dagen lang doelloos rondslenterde in zijn huis, zonder de inspiratie te kunnen vinden om nummers te schrijven. Hij kreeg zo'n hekel aan zichzelf, dat hij alleen nog in vermomming de straat op durfde. "Ik vermomde me heel erg, met een hoed en van alles en nog wat," zo zegt hij. "Dat vermommen heb ik drie jaar lang gedaan, elke dag weer."

X factor jury

Inmiddels gaat het weer uitstekend met de voormalige Take That zanger. Hij zit in de jury van het populaire programma X Factor en oogst het ene compliment na het andere voor zijn jurering. Hij maakt wel duidelijk dat zijn optreden in X Factor geen poging is om zijn carrière te redden. Hij vindt het zelfs lekker dat hij even geen liedjes hoeft te schrijven. "Ik weet dat de situatie niet voor eeuwig duurt, maar ik voel me nu geweldig."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020