Excite

Gary Barlow pleit voor Take That-film

Ex-Take That-bandlid Gary Barlow ziet het wel zitten om een film te maken over de succesvolle boyband van weleer. “Het voelt als twintig jaar vol gekkigheid, maar het is een goed verhaal,” zegt de zanger tegen het Britse tabloid The Sun over de geschiedenis van de boyband.

Musical

De bandleden hebben verschillende keren een aanbod gekregen voor een musical over Take That, maar niemand heeft de band ooit benaderd voor een film. Barlow zie het wel voor zich dat fans het Take That-verhaal in de bioscoop kunnen gaan bekijken en is enthousiast over het idee.

Acteurs

Natuurlijk heeft Gary Barlow ook al in gedachten wie hem zou moeten vertolken in de Take That-film. “Absoluut James Corden. Ik ben gek op hem,” bekend ze zanger. Voor zijn oude bandleden heeft hij ook al acteurs op het oog, grapt Barlow. Voor de rol van Robbie Williams ziet Gary graag Matt Damon opgeroepen. Brad Pitt vindt hij wel geschikt om in de huid van Jason Orange te kruipen. Howard Donald en Mark Owen moeten het met William Dafoe en een van de leden van het Britse komedieduo Ant en Dec doen.

Robbie Williams

Robbie Williams zei eerder deze week compleet verrast te zijn door de populariteit van de Take That reünie in 2006. Zo'n groot succes gunde hij het viertal nou ook weer niet. Williams was geen onderdeel van de concertreeks en zette vervolgens met “gemengde gevoelens” zijn solotournee voort. In 2010 sloot de zanger zich wel weer aan bij de band.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020