Excite

Gasten van de Toppers zijn bekend!

Het is zover: eindelijk is bekend gemaakt welke artiesten de Toppers eind mei bij zullen staan door gastoptredens. Maanden werd er al gespeculeerd over wie het podium met Gordon, Gerard, René en Jeroen zouden delen en de lijst met bekendgemaakte namen stelt niet teleur.

Dinsdag werd officieel bekend gemaakt dat Leonie Meijer, Los Angeles the Voices, Glennis Grace, Jan Smit en K3 op zullen treden tijdens de Toppers in Concert 2011. Naast deze sterren zal er ook een onbekende op het podium staan: de inmiddels al beruchte Vijfde Topper. De Toppers zijn via internet en tv al weken op zoek naar een Vijfde Topper die ook een bijdrage mag leveren tijdens het grote feest. Hiervoor is het programma ‘Op Zoek Naar de 5e Topper’ in het leven geroepen.

Net als de vorige Toppers In Concert-concerten vindt ook de editie van 2011 plaats in de Amsterdam Arena. Wie naar het concert gaat moet zich wel goed voorbereiden, want waar er tijdens de vorige concerten nog een lange pauze gehouden werd, moeten de bezoekers het nu met een kort pauzeprogramma doen. Vorige keren ontstond er zo’n enorme drukte bij de toiletten en de bars, dat het de organisatie een beter idee leek om de grote pauzes dit keer niet in te roosteren. In de kleine pauze zullen ook artiesten optreden. Die namen worden volgende week bekendgemaakt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Daniel Kruczynski

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020