Excite

Gedumpte Hef behoudt gevoel voor humor

Een goed gevoel voor humor kan de gedumpte Hugh Hefner niet ontzegd worden. Een week voor zijn geplande huwelijk met de 60 jaar jongere Crystal Harris kreeg hij te horen dat zijn verloofde het toch niet zo zag zitten. De 85-jarige Hef liet daarop via Twitter weten dat hij zaterdag in plaats van te trouwen maar naar Runaway Bride zou gaan kijken. In die film laat Julia Roberts Richard Gere voor het altaar staan.

Hefner laat weten dat hij niet blij is met de breuk, maar dat hij het liever nu weet, dan pas na het huwelijk. De oprichter van Playboy wilde namelijk niet op huwelijkse voorwaarden trouwen en bij een scheiding had Harris er met de helft van zijn vermogen vandoor kunnen gaan.

De breuk tussen de twee is niet voor iedereen een verrassing. Claire Sinclair, die zelf Playmate of the Year is, zegt dat Crystal al tijden ongelukkig leek en dat de twee ook helemaal niets met elkaar gemeen hadden. Er gaan ook geruchten dat Crystal Hefner bedrogen heeft met de zoon van Dr. Phil, Jordan McGraw. Het 25-jarige model zou zelf gezegd hebben dat ze geen carrière in de muziek zou kunnen maken, als ze vrouw van Hefner werd. Hefner en Harris waren sinds begin 2009 een stelletje, Hefner liet zijn andere bunny's schieten en wijdde zich volledig aan Harris.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020