Excite

Geen dieet meer voor Jennifer Aniston

Jennifer Aniston geeft na jarenlang diëten de brui aan een caloriearm bestaan. Alle dieetboeken gaan de deur uit nu Jennifer getrouwd is met de liefde van haar leven Justin Theroux. Het enige dat Aniston nodig heeft om haar mooie figuur te houden is dagelijks in de zon liggen en veel lachen.

Vaste tijden

Volgens blogger Perez Hilton is Jennifer gestopt met haar dieetgrillen toen ze erachter kwam dat ze zichzelf alleen maar beperkte. “Ik ben gestopt met diëten toen ik erachter kwam dat je gewoon op vaste tijden moet eten. Het eten moet ook niet te veel vetten bevatten.”

Vitamine D

Naast Jennifers gezondere aanpak wat betreft voeding, zweert de actrice bij dagelijks zonnebaden. “Het gaat waarschijnlijk heel raar klinken, maar tegenwoordig lig ik dagelijks zo’n twintig minuten in de zon. Dit zorgt ervoor dat ik voldoende vitamine D binnenkrijg. Dat is goed voor je lichaam en voor je huid. Het heeft denk ik ook te maken met het feit dat ik nu gelukkig ben en heel veel lach.”

Regime

Jennifer Aniston hield er jarenlang een streng dieetregime op na. Bovendien sportte ze erg veel en had ze een strikte lichamelijke verzorging. Zo gebruikte ze altijd een verzorgende crème, was ze een dwangmatig tandenpoetser en al sinds haar tienerjaren gebruikt Jennifer dezelfde gezichtsreiniger. De 43-jarige actrice heeft haar aanpak nu drastisch veranderd. “Gelukkig zijn en heel veel lachen. Als ik goed in mijn vel zit, straal ik dat ook uit.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021