Excite

Geen medelijden met mevrouw Rooney

Helen Wood, een prostituee die meermaals door Wayne Rooney werd bezocht, heeft geen medelijden met de vrouw van de getrouwde voetballer. Volgens Wood heeft Colleen Rooney haar recht op sympathie verspeeld toen zij haar man vergaf.

"Ik heb er geen spijt van dat ik haar pijn heb gedaan", zegt Helen in een interview met ES Magazine. "Zoals ik het zie ben je gewoon een muts als je teruggaat naar de persoon die jou bedroog."

Helen had onder meer een trio met Rooney terwijl zijn vrouw zwanger was. Desondanks vindt de gezelschapsdame het nog steeds opvallend dat de voetballer zijn echtgenote bedroog. "Hij is zo ontzettend normaal", vindt Wood. "Erg verlegen. Van alle voetballers die ik heb ontmoet, weet ik niet waarom hij juist degene is die bedriegt."

Helen heeft haar loopbaan als prostituee inmiddels stopgezet en ingeruild voor een monogame relatie met Louis Larsson. Deze Larsson zit momenteel al negen maanden in de gevangenis voor het importeren van wapenonderdelen.

De 25-jarige Rooney staat te boek als de beste voetballer van Engeland en speelt bij de Engelse topclub Manchester United. Tevens kwam de aanvaller al 64 keer uit voor het Engelse nationale elftal. Rooney trouwde op 12 juni 2008 met zijn Colleen, die hij zes jaar eerder in Liverpool op zijn school ontmoette. Op 2 november 2009 kregen zij samen een zoon: Kai Wayne Rooney.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021