Excite

Geen ‘rehab’ voor Lindsay Lohan

Als het aan Lindsay Lohan ligt, dan hoeft ze echt niet naar ‘rehab’. Een afkickkliniek is namelijk helemaal de plaats niet voor iemand die geen problemen heeft met drugs. Want hoewel haar omgeving duidelijk ziet dat het helemaal de verkeerde kant op gaat met Lohan, ontkent Lindsay nog dat ze een probleem heeft.

Eerder is Lohan al eens opgenomen geweest in een afkickkliniek, maar dat was maar van korte duur. Bovendien vindt ze zelf dat het nu geen tijd is om terug te gaan. Ondanks het feit dat ze al langere tijd met alcohol- en drugsproblemen te kampen heeft en hierdoor regelmatig in bizarre, vaak vernederende situaties terecht komt, wil Lindsay van niemand horen dat ze problemen heeft. De mensen die aangeven dat er echt iets moet veranderen worden al snel buitengesloten.

Ook met de carrière van het eens zo veelbelovende kindersterretje gaat het snel bergafwaarts. Nu de actrice regelmatig straalbezopen gespot wordt en bovendien ook nog eens heel erg vermagerd is, trekken veel producenten en grote merken hun handen van ‘La Loca’ af. Hierdoor droogt de geldkraan snel op en kreeg Lindsay vorige maand al te maken met een flinke huurachterstand.

Haar verstoorde relatie met haar vader en verbroken relatie met Samantha Ronson hebben er bovendien voor gezorgd dat de actrice ook mentaal erg onstabiel is. Regelmatig worden vetes via Twitter uitgevochten, of wordt Lindsay gespot terwijl ze smekend bij Samantha voor de deur staat, maar niet wordt binnen gelaten. Al deze zaken lijken nu hun tol te eisen op Lindsay’s gezondheid.

Afbeelding: Flickr account Chesi-Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020