Excite

Geen seksboek van Britney Spears

Zangeres Britney Spears had het idee voor een seksboek, waarin ze alles wilde vertellen over haar relatie met Justin Timberlake. Ook zouden er allerlei onthullingen in het boek komen. Ze zag het al helemaal zitten, maar het boek gaat er nu toch niet komen. Dat komt omdat haar management het geen goed idee vindt.

Britney Spears baalt behoorlijk er van dat er geen seksboek komt, maar legt zich toch neer bij het besluit van haar management. Blijkbaar is het niet de eerste keer dat dit soort dingen gebeuren. Britney wil vaker dingen, maar krijgt het vervolgens niet. Ze voelt zich hierdoor alles behalve vrij.

Dit heeft Britney ook aangegeven in haar documentaire ‘For the Record’. Ze zegt hierin dat ze het vervelend vindt dat ze niet kan zeggen wat ze werkelijk denkt. En soms geeft ze wel aan hoe ze zich werkelijk voelt, maar daar komt dan ook weinig gehoor op. Ze zou het graag anders zien, maar zonder haar management valt de kans op grote hits ook weg.

Britney Spears heeft al erg veel grote hits gescoord. Ze is enorm populair en blijft nummers maken die direct aanslaan op het grote publiek. Haar eerste hit was Hit Me Baby One More Time. Ze heeft meer grote hits gescoord, zoals Oops I did it Again, Womanizer en Toxic. Haar nieuwste single is Till the World Ends. In deze clip zou niet Britney, maar een man met pruik te zien zijn.

Afbeelding: Flickr account daniellehefron

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021