Excite

Geen tour en album voor Anouk

Anouk heeft haar tournee voor dit najaar én de release van haar nieuwe cd geannuleerd. Naar eigen zeggen was de cd te donker voor dit moment. Dat de promotietournee dan niet doorgaat, was niet meer dan logisch.

Volgens Anouk is haar nieuwe plaat echt heel erg mooi, maar is het niet het juiste moment om die uit te brengen. Voor haar plaat heeft ze waarschijnlijk haar stukgelopen relatie met Remon Stotijn als inspiratie gebruikt. Met hem was ze getrouwd en had ze drie kinderen en de scheiding kwam hard aan. Dit werd verergerd omdat de twee kinderen hebben; dat maakt het vergeten minder makkelijk.

In haar fanclubblad heeft ze aangegeven nu in ieder geval even niet in de stemming te zijn voor een donkere plaat. Ook heeft ze verteld dat er niet erg enthousiast werd gereageerd op haar besluit, maar dat het ook geen beslissing is die ze zomaar even genomen heeft.

In ieder geval is Anouk weer gelukkig in de liefde en heeft ze veel meer zin in een vrolijkere plaat. De zangeres is nu al weer even samen met rapper Unorthadox. Met hem heeft ze ook een zoontje, Jesiah. Ze ontmoetten elkaar al eens tijdens de opname van een clip en de liefde sloeg weer in alle hevigheid over tijdens de opnamen van Three Days In A Row.

Afbeelding: Flickr account Sebastiaan ter Burg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019