Excite

Geer en Goor in nieuw programma

In het nu al veelbesproken programma van Gerard Joling en Gordon gaan de twee diva’s proberen rond te komen van een minimumloon. Dat maakte RTL maandag bekend. De nieuwe show is vanaf komend najaar te zien. Zes jaar geleden maakten Gerard Joling en Gorden voor het laatst een televisieprogramma samen, dat was het populaire ‘Over de Vloer’.

Geen cent te makken

Voor de nieuwe show van het vrolijke duo is nog geen titel bekend, maar het wordt duidelijk dat ‘Geer en Goor’ geen cent te makken hebben. De mannen trekken samen in een woning die voor hun nieuwe financiële standaard geschikt is. Daarnaast gaan ze zich inzetten in de ouderenzorg. Het concept lijkt wat weg te hebben van het programma ‘Effe Geen Cent te Makken,’ waarbij volkszanger en collega-Topper René Froger en zijn gezin moesten rondkomen van een minimumloon.

Spraakmakend programma

RTL ziet de samenwerking met Gerald Joling en Gordon met vertrouwen tegemoet. “De drie seizoenen van Gordon en Joling samen hadden grote impact. Veel mensen kijken daar met veel plezier op terug,” aldus programmadirecteur Erland Galjaard. “Zij zullen ook uitkijken naar de nieuwe serie die er aan gaat komen. En terecht, want het belooft weer een heel bijzonder en spraakmakend programma te gaan worden.”

Wrijving

Tijdens de opnames van ‘Over de Vloer’ vlogen Gerard Joling en Gordon elkaar regelmatig in de haren. Toch heeft Gordon er zin in, vertelde hij in RTL Boulevard. “Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar ik vind het leuk dat we dit doen en vooral dat het voor het goede doel is.” Hij kon het toch niet laten om uit te halen naar zijn collega: “Het is voor Gerard ook leuk om weer eens op een zender te zitten waar naar wordt gekeken.” Joling was niet zo gemeen over Gordon, maar zei in Shownieuws wel dat hij “absoluut wrijving” verwacht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020