Excite

Geer en Goor weer terug bij de Toppers

Wat een enorme verrassing! Gerard Joling en Gordon hebben hun ruzie bijgelegd en zijn weer terug bij de Toppers. Het grote Toppers in Concert, wat 22 mei gaat plaats vinden, wordt weer voorzien van de oude cast van de Toppers, plus Jeroen van der Boom. Rene Froger is in ieder geval erg blij dat Geer en Goor hun ruzie hebben bijgelegd en terug keren bij het meest succesvolle muziekconcept ooit uit de Nederlandse geschiedenis.

“Na de breuk met Gordon in september hebben wij heel goed geluisterd naar de publieke opinie en de wens van de Toppers-fans”, verklaart Benno de Leeuw, manager van de Toppers, de opmerkelijke terugkeer van beide zangers. “Het unieke van de Toppers in Concert moest absoluut overeind blijven. We hebben het tenslotte over het meest succesvolle muziekconcept ooit in Nederland, wat heel zorgvuldig is opgebouwd. Het publiek weet inmiddels wat het mag verwachten en dus moet je geen grote veranderingen doorvoeren.” Alle Toppers-fans in Nederland zien in ieder geval hun grootste dromen weer waarheid worden!

Gerard Joling en Gordon kregen een ordinaire ruzie, na het maken van het televisieprogramma Geer & Goor. De twee gunden elkaar het licht in de ogen niet meer. Maar de ruzie is verdwenen als sneeuw voor de zon. Haat heeft plotseling plaats gemaakt voor grote liefde. En daar kunnen de muziekliefhebbers in Nederland alleen maar heel erg gelukkig over worden...

Afbeelding: Touch Creative

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019