Excite

Geer ziet Goor bij Toppers terugkeren

Gerard Joling verwacht dat Gordon in de toekomst weer zal terugkeren bij De Toppers. De Amsterdamse zanger nam enkele weken geleden afscheid tijdens de jaarlijkse concertreeks in de Amsterdam ArenA en wil zich op andere projecten gaan richten.

'Geer' denkt echter dat het afscheid van 'Goor' helemaal niet definitief hoeft te zijn. "Mijn vriend Gordon is een wispelturig mens," zegt Joling in het Algemeen Dagblad. "Die onvoorspelbare eigenschap steunt me in de overtuiging dat hij terugkeert als Topper. Want met Gordon weet je het nooit."

Gordon maakte vorige maand bekend dat hij De Toppers na zeven jaren ging verlaten. De blonde zanger liet toen weten zich volledig te gaan richten op zijn nieuwe zangproject Los Angeles, The Voices. Gordon droomt ervan om met deze mannengroep internationaal door te breken.

De Toppers, die naast Joling bestaan uit Rene Froger en Jeroen van der Boom, zoeken momenteel naar een vervanger voor Gordon. Dries Roelvink en Wolter Kroes werden alvast te verstaan gegeven dat zij geen kans maken op een plekje in het flamboyante muziekgezelschap. Wie wel de nieuwe Topper wordt, moet in de komende maanden duidelijk worden. Want voor volgend jaar staat er gewoon weer een nieuwe concertreeks in de ArenA op het programma.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020