Excite

Geert Wilders doet hit and run in Engeland

Van het Verenigd Koninkrijk mocht Geert Wilders geen voet aan wal zetten. Hij zou gearresteerd worden als hij het deed. Dus, drie keer raden wat Provocateur Professioneel deed? Hij boekte zodra hij kon een ticket naar Engeland. Geert Wilders stapte op woensdag 12 februari op het vliegtuig en was, niet geheel onverwachts, nog voor het avondeten weer terug in Nederland.

De pot verwijt de ketel?

Geert Wilders riep dat het een schande was dat een parlementariër niet in een bevriend land werd toegelaten. De Engelsen riepen dat hij alleen maar de moslims boos zou maken en haat zou zaaien. Wilders beriep zich op vrijheid van meningsuiting en ging dus alsnog naar het Verenigd Koninkrijk. Vreemd, want niet zo heel lang geleden riep zijn PVV op tot het weigeren van de toegang van een Imam, die in Nederland alleen maar haat zou zaaien. Deze oproerkraaier mocht nooit en te nimmer voet in Nederland zetten. Waar was de vrijheid van meningsuiting toen?

Wie weet nog een ver land waar we Wilders kunnen verbieden heen te gaan?

Het verhaal van de reis van Geert Wilders naar Engeland is vrij simpel. Geert boekt een ticket, stapt op het vliegtuig, wordt in Heathrow gearresteerd en op het eerste de beste vliegtuig terug gezet. Eenmaal terug in Nederland verdwijnt Geert Wilders in een gepantserde auto naar een onbekend oord. Het rumoer in de media is, zoals altijd, heftiger dan wat er feitelijk gebeurde. Mensen die graag van Geert Wilders af willen, doen er in ieder geval goed aan hem mee te delen dat hij absoluut niet naar Kazachstan of een ander ver land mag reizen. Voor je het weet zit Geert in het vliegtuig...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020