Excite

Geert Wilders wil miljoenen moslims wegsturen

Geert Wilders doet het internationaal erg goed, momenteel. Van Zionistische bewegingen en de Israël-lobby in de Verenigde Staten krijgt hij ontzettend veel sponsordoekoe. Dat is altijd prettig. Ook in Denemarken is hij populair. Daar sprak Geert Wilders afgelopen weekend en hij wond er geen doekjes om. Daarom is hij ook zo populair in bepaalde kringen: Geert Wilders mag dan zijn populariteit danken aan een onderwerp, dat onderwerp weet hij keer op keer vrij direct op tafel te gooien.

Op de Deense televisie wist Wilders te vertellen dat alle moslims die zich schuldig maken aan criminaliteit of nadenken over de Jihad of de Sharia hun Europese identiteit kwijt moeten raken. Tevens moeten deze mensen Europa uitgezet worden. Bovendien mogen er niet meer moslims naar Europa komen, omdat als twintig tot veertig procent van een bevolking moslim is, de samenleving te drastisch verandert. Dat zijn woorden die ongetwijfeld nog lang zullen naweeën in Europa en de rest van de wereld.

Omdat Geert Wilders niet wil overkomen als een racist, benadrukte hij dat hij niets tegen moslims heeft als bevolkingsgroep. Maar hij ageert wel fel tegen hun religie, die hij niet als godsdienst beschouwt, maar als een totalitaire ideologie. Hij vindt dat er minder vrijheid ontstaat als er meer moslims worden toegelaten, hoewel hij erkent dat de meeste moslims zich netjes aan de wet houden. Het is volgens Wilders alleen frappant dat aanhangers van de Islam oververtegenwoordigt zijn in de gevangenissen in zowel Denemarken als Nederland. Het zal dan ook niet lang meer duren voor de eerste van deze moslim-criminelen een aanslag zal plegen op Wilders, waarschijnlijk.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021