Excite

Geheime dochter Michael Jackson in Nederland?

Michael Jackson heeft een dochter in Nederland. Tenminste, als we Mocienne Petit Jackson moeten geloven. Zij is naar eigen zeggen een dochter van Michael en werd geboren toen de zanger nog maar 17 jaar oud was. De moeder van Mocienne is Barbara, de zus van zangeres Diana Ross.

De moeder van Michael zou op de hoogte zijn van het geheime kind van haar zoon. Zij zou, toen Mocienne 9 was, zelfs ontvoerders hebben ingehuurd die Mocienne naar België moesten brengen. Op die manier bleef het imago van de zanger intact. De ontvoerders – maar liefst zeven mannen - zouden inmiddels vermoord zijn.

Mocienne heeft inmiddels het plan opgevat om een DNA-test af te dwingen via de rechter. Op die manier wil ze erkend worden als dochter van Michael, aanspraak maken op een aanzienlijk deel van zijn erfenis én de voogdij krijgen over zijn kinderen. Op dit moment zorgt de moeder van Michael voor de kinderen. Mocienne heeft ze zelfs nog nooit gezien.

Er is in ieder geval vast één overeenkomst tussen de vrouw en de King of Pop: beiden lijden aan de huidziekte Vitiligo.

Hoewel de vrouw niet uit Nederland komt, woont zij daar op het moment wel. Ze besloot met haar verhaal naar buiten te komen zodat ze aanspraak kon maken op de erfenis.

Overigens doet Mocienne alles om haar claim kracht bij te zetten: vorig jaar lanceerde ze al een website waarop ze meer over haarzelf en haar vader en moeder vertelt en waarop ze haar brieven aan onder meer de Amerikaanse ambassade in Nederland publiceert.

Afbeelding: Flickr account Alan Light

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020