Excite

Geit aangehouden voor gewapende overval

Geiten in Nigeria zijn bijzonder. Deze week is er een geit aangehouden op verdenking van een gewapende overval. Burgers kwamen met het beestje aandraven bij de lokale politiechef, die de geit inrekende. Het is nu wachten hoe het onderzoek verloopt en wat de rechter zal beslissen.

Overvaller is een shapeshifter

Nigerianen zijn soms bijzonder, maar niet dom. Zij weten ook wel dat een geit geen gewapende overval kan plegen. De reden dat ze alsnog de arme geit aanwezen als schuldige, is omdat de slachtoffers van de overval van mening waren dat de overvaller zich had veranderd in een geit. Dit uiteraard met behulp van zwarte magie. Dat is wat Uri Geller doet, maar dan zonder camera’s. En occult.

Tijdens zijn vlucht veranderde de Nigeriaanse overvaller zich in een geit en probeerde zo aan zijn achtervolgers te ontkomen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de geit is gearresteerd. In bepaalde streken in Afrika wordt zwarte magie namelijk heel serieus genomen.

Op de vraag wat hij vond van het hele gebeuren, antwoordde de geit: “Be-he-he-he-est.” Verder weerhield hij zich van enige commentaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020