Excite

Gemengde reacties op 'Muziek' van Marco Borsato

De nieuwe single van Marco Borstato ‘Muziek’ levert gemengde reacties op. Maandagochtend ging de single in première op diverse Nederlandse radiozenders. De reacties in de social media waren zo hevig, dat het nummer binnen een paar uur trending topic was op de microblog Twitter.

Muziek een echte hit?

De reacties op Muziek lopen uiteen. Zo merkt iemand gevat op dat het fijn is dat Marco Borsato in de titel van zijn single vermeldt dat het om muziek gaat. Beroepscriticus Nico Dijkshoorn noemt Borsato’s nieuwe plaat de “slechtste ooit”. Aan de andere kant zijn er ook veel lovende reacties. Zo is er weinig twijfel dat Muziek een echt hit zal worden. Met “mooi” en “kippenvel” laten de fans weten dat ze achter de bijzonder hit van Borsato staan.

Koningslied

Opvallend is dat de componist van het nummer John Ewbank is. Hij is de man die ook het omstreden Koningslied componeerde. Ook over dat nummer liepen de reacties behoorlijk uiteen. Een Twitteraar bericht “Het is niet bepaald Johns jaar”. Marco Borsato verwerpt de kritiek en vindt dat zijn Muziek simpelweg zijn tijd vooruit is. “Dit is het geluid van nu en je moet met je tijd meegaan.”

Beluister Muziek van Marco Borsato in deze video.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021