Excite

Gemiste kans voor Robbie en Inge

Ooit, lang geleden, vroeg Robbie Williams voormalig topzwemster Inge de Bruijn eens uit op een date. Hij deed dat nota bene op de landelijke televisie, maar van een daadwerkelijk afspraakje is het nooit gekomen. Bij het programma Life4You van Carlo Boszhard en Irene Moors kreeg het tweetal de mogelijkheid om het nog eens uit te praten.

In 2005 waren zowel De Bruijn als Williams te gast bij Paul de Leeuw. Over en weer werd druk geflirt en op de vraag of De Bruijn misschien eens uit wilde met de zanger antwoordde ze: "Ach, waarom ook niet?"

Naar nu blijkt is van die plannen helaas nooit iets gekomen. Zondagavond was de hele band Take That op bezoek bij Carlo en Irene, en werd het hele incident nog eens fijntjes ontleed. Williams claimde dat hij het nog wel heeft geprobeerd. "Ik heb haar nog proberen te bellen, maar ik zat toen in mijn huis in Los Angeles denk ik."

De verrassing was toen ook groot toen De Bruijn de studio in kwam lopen. In haar ogen ging het allemaal om misverstanden en niet combinerende agenda’s te gaan. Overigens lijken de kansen voor de blonde sportster behoorlijk verkeken: Williams is inmiddels gelukkig getrouwd.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jeaneeeme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020