Excite

Genomineerden Televisier prijzen bekend

De genomineerden van de Televisier Ring en de andere Televisier prijzen zijn bekend gemaakt. Het programma ‘Wie is de Mol’, de dramaserie ‘Divorce’ en ‘Flikken Maastricht’ zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Dat is maandagavond bekendgemaakt door Kim-Lian van der Meij in RTL Boulevard. De winnaar wordt bekendgemaakt op het jaarlijkse Televizier-Ring Gala, dat dit jaar op 18 oktober plaatsvindt.

Gouden Televisier Ring

In totaal waren tien programma’s genomineerd voor de Gouden Televisier Ring. Kijkcijferhits als ‘Heel Holland bakt’, ‘De beste singer-songwriter van Nederland’, ‘Over mijn lijk’ en ‘Moeder, ik wil bij de revue’ hadden niet voldoende stemmen om nog kans te maken op de bekende televisieprijs. Het avontuurlijke spelprogramma Wie is de Mol is al zeven keer genomineerd, maar greep tot nu toe steeds naast de shortlist.

Overige Televisier prijzen

Behalve de Televisier Ring voor het beste programma worden ook andere prijzen uitgereikt. Voor de Zilveren Televisie-Ster Man, de prijs voor beste tv-presentator, zijn Johnny de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Art Rooijakkers genomineerd. Chantal Janzen, Linda de Mol en Wendy van Dijk komen in aanmerking voor de Zilveren Televisie-Ster Vrouw, de prijs voor beste tv-presentatrice.

De genomineerden voor de Talent Award zijn Ferry Doedens (Goede Tijden, Slechte Tijden), Kees Tol (De Zomer Voorbij) en Pieter Derks (cabaretier bij De Wereld Draait Door). En de kanshebbers voor de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kinderprogramma, zijn ‘Checkpoint’, ‘Junior Masterchef’ en het Sinterklaasjournaal. Voor het laatste programma is het de derde keer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020